Nieuwe Zomergarens

We hebben het vorige week al een 'sneak peak' gepost op onze Facebookpagina; er zijn een heleboel nieuwigheden aan het binnenlopen!


Een van de nieuwe heerlijke snoepjes is het garen Hannah van Borgo de Pazzi.
Dit garen is gemaakt van 100% Lyocell (een eucalyptus cellulose), wordt geproduceerd zonder schadelijke stoffen (typisch voor Borgo garens!), en het is biologisch afbreekbaar.

Los van het feit dat het dus een mileuvriendelijk garen is, is het gewoon een droom om mee te breien... Het is zo zacht en glanzend als zijde en voelt heerlijk koel aan.
Wie mij zo'n beetje kent, weet natuurlijk dat er geen nieuw garen binnenkomt zonder dat het meteen op de naalden beland (vaak voor het in het schap geraakt ;) ).

Ik kon de lokroep van dit garen dan ook niet weerstaan en heb meteen een bloesje opgezet (natuurlijk in mijn favoriete kleur ;) ):


Zie je die groene markeerder op de foto? Daar eindigt de eerste bol. Ja, je leest goed! Rond opgezet (zo'n 250 steken) en ruim 26cm gehaald in de hoogte!!

We hebben momenteel 5 kleuren op voorraad, er zullen er weldra meer binnenkomen.
Onze huidige selectie kan je in de webshop bekijken (en bestellen), of natuurlijk gewoon in het echt op de winkel komen bewonderen!

Reacties