Upcoming Events & Workshops

Met een drukke zomer en een nog drukker najaar in het vooruitzicht, worden de wekelijkse workshops op een lager pitje gezet.

We organiseren nog wel verschillende evenementjes / workshops, en ook voor een individuele les kan je ook nog altijd bij ons terecht.

Wat staat er zoal zeker op de kalender?

Wel, ook bij ons heeft de WK-gekte toegeslagen (elk excuus is goed om aan het breien/haken te slaan, nietwaar?).

We hebben verschillende leuke patroontjes/pakketjes voorbereid (ze worden in de loop van de week in de winkel gezet ;) ) en er is een voetbalworkshop voorzien op zaterdag 7 juni van 13u tot 16u. Vrije projectkeuze, maar wel voetbal-gerelateerd. Meer info & inschrijven via onze Facebook (evenementen kalender), of gewoon in de winkel natuurlijk.

En natuurlijk doen we ook mee aan de (inter)nationale 'Kan je haken? Doe dan mee'-middag (zaterdag 21 juni), waarbij aan het Crochet-along 2014 deken gewerkt wordt. Meer info/inschrijvingen hier, en ben je benieuwd naar het deken? Dan vind je hier meer uitleg (en het patroon).

Verder staan er nog enkele (voorlopig) Top Secret dingetjes op de kalender, we zijn de laatste details nog aan het uitwerken ;)

Meer info zodra alles op punt staat, het laatste nieuws kan je altijd vinden via onze Facebookpagina.

Reacties