Woolytoons & Knitting 4 Children

Het garen verkopen we al eventjes, maar echt behoorlijk hebben we K4C nog niet voorgesteld. Dat zetten we nu dus even recht!

Knitting 4 Children is een vzw, die handwerk- en knutsellessen voor kinderen sponsort.
De lessen worden door vrijwilligers gegeven in jeugdcentra, scholen, handwerkwinkels etc, K4C zorgt voor het materiaal.
Om deze lessen te kunnen steunen is er natuurlijk geld nodig. Daarom is er het (superzachte) merinogaren van K4C (in 3 verschillende diktes, en 9 kleuren! Bij de verkoop van het garen, gaat een deel van de opbrengst rechtstreeks naar de vzw.

Dus, als je dit garen koopt doe je niet alleen jezelf plezier (het is echt zàlig om mee te breien & haken), je zorgt er ook nog eens voor dat de volgende generatie creatief bezig kan zijn!

Naast het losse garen zijn er ook handwerkpakketjes, zoals deze lace-stola:



en deze lieverdjes:


Een rood duiveltje en een Nederlands leeuwtje, ja de voetbalgekte is op komst.  Gelijk of je nu wel of niet van voetbal houdt, deze 2 zijn gewoon té lief om te laten liggen. (Vanaf volgende week kan je bij ons de pakketjes kopen).
En weldra komt deze schat uit:

Naar een ontwerp van Tessa van Riet-Ernst. Een héél getalenteerd amigurumi-ontwerpster. Neem maar eens een kijkje op haar pagina Woolytoons. Ze heeft ook al enkele boekjes uitgebracht (de boekjes zijn momenteel uitverkocht, maar zijn binnenkort weer bij ons te verkrijgen!)

Op de facebookpagina van Knitting4Children kan je kans maken het volledige pakketje te winnen! (LAATSTE WEEK!!!)
Niet bij de gelukkigen? Zodra het pakketje beschikbaar is, is het te verkrijgen in onze winkel. Hou onze Facebook in het oog ;)

Reacties