Cadeautjes!

Cadeautjes!


Een leuk ideetje nodig? Op zoek naar een cadeautje voor een breister/haakster?
Hier volgt onze top 5:
Plaats 5: Startset voor breien

                Al die kleine handige extraatjes verzameld in 1 set. Toerentellers, kabelnaalden, maasnaalden, stekenhouder, breistoppen. Super voor een beginnende brei(st)er, een aanmoediging om aan het iets moeilijkere werk te beginnen…
Plaats 4: Pompom set

                Geen gepruts meer met kartonnetjes! Dit is een systeem dat werkt en bovendien erg economisch is in draadverbruik (je hoeft je draad niet van de bol te snijden, je kan meteen beginnen wikkelen!)
                We geven je graag een demonstratie in de winkel.
Plaats 3: Breitas

                Een handige tas om je lopende project in op te bergen, zodat je het snel en gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen!
Plaats 2: Softgrip haaknaalden van KnitPro.

                Heerlijk om mee te werken en de ergonomische grip is geschikt voor links- en rechtshandige hakers/haaksters. Als bedankje krijg je vast en zeker een gehaakte muts of sjaal cadeau ;)
                Apart verkrijgbaar in zwart, als set met kleurige handvaten in een handig tasje.
Plaats 1: Verwisselbare rondbreinaalden van KnitPro



                Een must voor elke brei(st)er! Met zo’n set heb je altijd de juiste naalddikte en kabellengte paraat (zonder met enkele tientallen rondbreinaalden opgescheept te zitten die je nooit terugvind wanneer je ze nodig hebt…).
Verkies je metalen punten (zoals de Nova’s: licht maar toch robuust aluminium, de steken glijden fantastisch goed over de naalden), of eerder hout (Symfonie: warm in de hand, geen tik-tik-tik geluid tijdens het breien) of toch liever acryl (Spectra: kleurtjes waar je vrolijk van wordt en een duidelijke maataanduiding op de naalden)?
Er zijn verschillende sets beschikbaar (startersets met 3 maten punten en kabels, deluxe sets met 8 maten punten en 4 kabels), bovendien zijn alle punten en kabels apart ook verkrijgbaar, zodat je je set kan op- en uitbouwen zoals je zelf wilt, want alle punten passen op alle kabels!.
Nog niet overtuigd? ‘Gewoon’ plat breiwerk kan je ook perfect op rondbreinaalden breien. Bovendien is breien met deze naalden minder belastend voor je pols en schouders (handig als je véél breit, maar ook als je gewrichtsproblemen hebt en het breien niet wil opgeven). Zelf brei ik zowat 90% van al mijn breiwerk op rondbreinaalden.

Verder zijn er natuurlijk ook nog allerlei leuke (en praktische) hebbedingetjes ;)


Reacties